Nytt om folk

Linda Eide sa farvel til et normalt liv.

Linda Eide sa farvel til et normalt liv.

Randi Stene blir ny HR-direktør ved OsloMet.
Publisert Oppdatert

Siden 2019 har Randi Stene vært øverste direktør for administrasjonen ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO). Fra 1. juni er det OsloMet som er Stenes arbeidsgiver, etter at hun nylig ble ansatt som HR-direktør ved storbyuniversitetet.

Stene forteller til Khrono at hun gleder seg til å starte i ny jobb i juni.

— Det blir veldig spennende. Jeg har vært i sektoren lenge, og fulgt med på den spennende utviklingen som OsloMet. OsloMet har rett og slett veldig mye spennende på gang, så dette blir det gøy å være en del av, sier Stene.

31 søkere, 22 kvinner og 9 menn, prøvde seg på HR-direktørstillingen som skal fylle tomrommet etter nåværende HR-direktør Geir Haugstvedt.

Haugstvedt går av med pensjon 8. april, etter å ha vært i stillingen siden 2012.

Linda Eide sa farvel til et normalt liv.

Randi Stenes navn var ikke å se på søkerlisten som ble offentliggjort i januar, og bekrefter overfor Khrono at hun var en av de seks kvinnelige søkerne som var unntatt offentlighet og dermed konfidensielle.

— Jeg søkte en liten tid før det var offisielt at jeg skulle slutte ved AHO, og derfor ble det slik, sier Stene.

Seksjonssjef for HR-fellestjenester ved OsloMet, Inger Johanne Stantin Olafsen, skal fungere som HR-direktør ved OsloMet i perioden fra Geir Haugstveit slutter i april til Stene starter i juni.

Olsen var blant søkerne til HR-direktørstillingen, sammen med blant andre fagdirektør i Kunnskapsdepartementet, Lars Petter Wilberg Nilsen og rektor ved Rustad skole i Oslo, Heidi Kase.

Linda Eide sa farvel til et normalt liv.

Men det var altså Randi Stene som til slutt trakk det lengste strået.

Direktør for organisasjon og infrastruktur ved OsloMet, Vigdis By Kampenes, ønsker Stene velkommen til OsloMet.

— Randi Stene har lang og relevant erfaring som leder i universitets- og høgskolesektoren, og har ledet flere store utviklings- og endringsprosjekter innenfor HR-området, uttaler Kampenes.

Randi Stene har en Master of Business Administration (MBA) i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, og har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra UiO.

Endringslogg 29.april 2024 kl. 21.55: Vi kom i skade for å skrive feil navn på HR-direktøren ved OsloMet som går av med pensjon. Rett navn er Geir Haugstveit, ikke Haugstvedt. Vi beklager.  

Powered by Labrador CMS